Hej Sverige!

Hej!
 Resan hit gick bra, flygresan tog ca 11 timmar o 15 minuter. Vi hade ganska mycket turbulens daruppe sa lite berg o dalbana blev det ocksa! Val framme i Phuket vrakte regnet ner och vi satte oss i en taxibuss som var van Fon fixat at oss. Den resan tog ca tre timmar och sedan 20 minuter till i en longtailboat till Krabi.
Vi har det toppen, en del regn och moln men det ar varmt och harligt anda. Igar badade vi och tog det lugnt eftesom det var forsta dagen. Idag akte vi ut till lite olika oar, b.la. Chicken Island. Vi har simmat med massa fargglada fiskar! Vi bor pa ett fint hotell som heter View point i "sma"hus. Vi har aven bekantat oss med apor, katter, mygg och odlor! Igarkvall fick vi harlig oljemassage, sedan somnade man gott!
Vi far harlig frukost med nypressad juice och annan farsk frukt. Till det far vi kaffe och rostat brod med sylt ! Idag fick vi vara lite forsiktiga i vattnet pga att det kom upp ganska stora maneter. O Henke stack ihjal en med en pinne! ;) Imorgon hoppas vi pa mycket sol, da drar vi till playan och tar kanske en langtailboat in till Aou Nang senare mot eftermiddagen. O vi som hade sa mycket att beratta men nu har vi nog glomt halften! Dessutom har Sallies kamera gatt sonder... lite trakigt men det far vi overleva och se om vi kan fixa en ny. Nu slutar vi har tills vidare for att njuta mer av en skon thailandsk kvallen, hoppas ni har det toppen precis som vi! Sa hors vi snart igen!
Halsningar

Henke Sallie Carina o djungleGeorge <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0