On The radio !

Håll öronen öppna på radio kristianstad denna fredag runt klockan nio Där jag kommer vara med ! Lovelovelove Sallie.

Härliga tider!

Det börjar närma sig för min födelsedag och julafton! Som sagt, det har varit några extrema månader. Massa tårar pga all stress som jag har haft. Dels med skolan som har tagit enormt mycket energi. Sedan har jag spelat massvis med härlig musikal med mitt fina Sweet Charity gäng! Nu är dock det över som lämnar en stor saknad. Men först nu känner jag att det finns tid till sånt här fast egentligen inte... Egentligen så har jag glömt alla viktiga uppdateringar! Hur har ni annars haft det i vintern? Jag fick ca tre förkylningar på raken o va sjuk i över en månad. Jag hann heller aldrig vila under den perioden. Men nu ser jag det positiva, när alla andra nu blir förkylda så har jag redan haft mina på samma gång. Så nu ska jag klara mig riktigt länge, visst e det väl så? Jag planerar bra ! ;) Snart kommer jag säkert på mer att skriva men det får bli i ett nytt inlägg. Lovelovelove Sallie.

Spelningen på Böckmans!

Igår spelade jag o Henke på ett mysigt caf'e, det var en härlig stämning! Så tack alla härliga för den eftermiddagen ! lovelovelove Sallie.

Lussetid

Jag är Bromöllas lucia 2010! Min tacksamhet o lycka är evig till alla som röstat! Snart sätter jag o mina tärnor igång att sprida ljus o glädje runt om i vår lilla by! All min kärlek <3 lovelovelove Sallie.

RSS 2.0